| Schedule

French Perl Workshop 2019

June 19-22, 2019 in Strasbourg

French Perl Workshop 2019

June 19-22, 2019 in Strasbourg

French Perl Workshop 2019

June 19-22, 2019 in Strasbourg

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 22 June 2019

Time Amphi AT8 Room AT4 Room AT3
10:00 ‎AG "Mongueurs de Perl"‎ (180 min)
10:30 Massimiliano Gubinelli - ‎The Guile in TeXmacs‎ (45 min, English)
11:15
11:20 julien lepiller - ‎guile-petri pour une concurrence plus facile‎ (20 min, Français) 9
11:40
13:00
14:00 Laurent Rosenfeld (‎lolo78‎) - ‎Programmation objet en Perl 6‎ (45 min, Français) 1
14:30 Ludovic Courtès - ‎GNU Guix Install Party #2‎ (90 min, English)
14:45
14:50 Christopher Baines - ‎Perl software in GNU Guix‎ (20 min, English) 1
15:10
15:15 Stefan Hornburg (‎Racke‎) - ‎Email with Perl‎ (45 min, English) 5
16:00 Ludovic Courtès - ‎Guile & Guix Hacking Session‎ (120 min, English)
16:05 atoomic - ‎Introduction to XS‎ (45 min, English) 1
16:50
18:00

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Saturday, 22 June 2019

Time Amphi AT8 Room AT4 Room AT3
10:00 ‎AG "Mongueurs de Perl"‎ (180 min)
10:30 Massimiliano Gubinelli - ‎The Guile in TeXmacs‎ (45 min, English)
11:15
11:20 julien lepiller - ‎guile-petri pour une concurrence plus facile‎ (20 min, Français) 9
11:40
13:00
14:00 Laurent Rosenfeld (‎lolo78‎) - ‎Programmation objet en Perl 6‎ (45 min, Français) 1
14:30 Ludovic Courtès - ‎GNU Guix Install Party #2‎ (90 min, English)
14:45
14:50 Christopher Baines - ‎Perl software in GNU Guix‎ (20 min, English) 1
15:10
15:15 Stefan Hornburg (‎Racke‎) - ‎Email with Perl‎ (45 min, English) 5
16:00 Ludovic Courtès - ‎Guile & Guix Hacking Session‎ (120 min, English)
16:05 atoomic - ‎Introduction to XS‎ (45 min, English) 1
16:50
18:00