French Perl Workshop 2018

May 18-19, 2018 in Paris

French Perl Workshop 2018

May 18-19, 2018 in Paris

French Perl Workshop 2018

May 18-19, 2018 in Paris

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Friday, 18 May 2018

Time Agora
10:00 ‎Accueil‎ (15 min)
10:15
10:20 Emmanuel Seyman - ‎Utiliser systemd pour lancer des services Perl‎ (20 min, Français) 1
10:40
10:45 Lee Johnson - ‎Find and fix your web security vulnerabilities with Burp Scanner‎ (20 min, English) 1
11:05
11:30 Laurent Boivin (‎Elbeho‎) - ‎Stéphane Gigandet présente Open Food Facts‎ (45 min, Français) 1
12:15
14:00 marc chantreux (‎eiro‎) - ‎Sympatic, un module sympa‎ (45 min, Français) 1
14:45
14:50 Lee Johnson - ‎Perl, Caching, and Memory Leaks‎ (20 min, English) 1
15:10
15:15 Jean Forget - ‎Mes premiers pas en Perl 6 : Alpha As des As Zéro‎ (45 min, Français) 1
16:00
16:10 vende thiel - ‎The cool subset of MAIN‎ (20 min, English) 1
16:30
19:00 ‎Dîner‎ (180 min)
22:00

 

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Thursday | Friday | Saturday

Friday, 18 May 2018

Time Agora
10:00 ‎Accueil‎ (15 min)
10:15
10:20 Emmanuel Seyman - ‎Utiliser systemd pour lancer des services Perl‎ (20 min, Français) 1
10:40
10:45 Lee Johnson - ‎Find and fix your web security vulnerabilities with Burp Scanner‎ (20 min, English) 1
11:05
11:30 Laurent Boivin (‎Elbeho‎) - ‎Stéphane Gigandet présente Open Food Facts‎ (45 min, Français) 1
12:15
14:00 marc chantreux (‎eiro‎) - ‎Sympatic, un module sympa‎ (45 min, Français) 1
14:45
14:50 Lee Johnson - ‎Perl, Caching, and Memory Leaks‎ (20 min, English) 1
15:10
15:15 Jean Forget - ‎Mes premiers pas en Perl 6 : Alpha As des As Zéro‎ (45 min, Français) 1
16:00
16:10 vende thiel - ‎The cool subset of MAIN‎ (20 min, English) 1
16:30
19:00 ‎Dîner‎ (180 min)
22:00