French Perl Workshop 2014

June 13-14, 2014 in Paris

French Perl Workshop 2014

June 13-14, 2014 in Paris

French Perl Workshop 2014

June 13-14, 2014 in Paris

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday

Saturday, 14 June 2014

Time Agora Classe numérique
10:00 ‎AG des Mongueurs de Perl‎ (90 min) ‎AG en salle AGORA‎ (90 min)
11:30
11:40 Steve Schnepp - ‎Au revoir CGI !‎ (40 min, Français) ‎Hackathon‎ (40 min)
12:20 ‎Pause midi / Lunch Break‎ (100 min)
14:00 Steve Schnepp - ‎Passer de Storable à SQL pour améliorer les perfs‎ (40 min, Français) ‎Hackathon (2)‎ (190 min)
14:40
14:50 Elizabeth Mattijsen (‎liz‎) - ‎How The Camel Is De-Cocooning‎ (40 min, English)
15:30
15:40 Stéphane Payrard (‎cognominal‎) - ‎Utiliser Perl 6 comme un shell programmatique‎ (40 min, )
16:20
16:30 François Perrad (‎fperrad‎) - ‎Perl on embedded Linux with Buildroot‎ (40 min, Français)
17:10
17:20 Sébastien Aperghis-Tramoni (‎maddingue‎) - ‎Introduction aux expressions régulières de Perl 5 et PCRE‎ (40 min, Français)
18:00

 

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Friday | Saturday

Saturday, 14 June 2014

Time Agora Classe numérique
10:00 ‎AG des Mongueurs de Perl‎ (90 min) ‎AG en salle AGORA‎ (90 min)
11:30
11:40 Steve Schnepp - ‎Au revoir CGI !‎ (40 min, Français) ‎Hackathon‎ (40 min)
12:20 ‎Pause midi / Lunch Break‎ (100 min)
14:00 Steve Schnepp - ‎Passer de Storable à SQL pour améliorer les perfs‎ (40 min, Français) ‎Hackathon (2)‎ (190 min)
14:40
14:50 Elizabeth Mattijsen (‎liz‎) - ‎How The Camel Is De-Cocooning‎ (40 min, English)
15:30
15:40 Stéphane Payrard (‎cognominal‎) - ‎Utiliser Perl 6 comme un shell programmatique‎ (40 min, )
16:20
16:30 François Perrad (‎fperrad‎) - ‎Perl on embedded Linux with Buildroot‎ (40 min, Français)
17:10
17:20 Sébastien Aperghis-Tramoni (‎maddingue‎) - ‎Introduction aux expressions régulières de Perl 5 et PCRE‎ (40 min, Français)
18:00